≡ Menu

De eneste 140 ord du skal læse i dag

Succes handler om at tage action. At gøre noget.

Gør én ting nu!

Du kan læse og snakke så meget du vil, men der sker intet, medmindre du tager action. Derfor skriver jeg denne korte besked til dig!

Istedet for at læse mine artikler, vil jeg have dig til at gøre noget i stedet. Lige nu!

Gør noget for at opnå dine mål. Gør bare én lille ting, så du nærmer dig et mål du har. Noget for din økonomi eller andre mål i dit liv.

Jeg vil bede dig beslutte, hvad det skal være, inden du klikker væk fra denne side.

Jeg vil også bede dig skrive, hvad du har besluttet at gøre i kommentar feltet nedenfor. Så kan vi se, hvor meget vi alle kan nå i dag.

Lyder det ikke som en god idé?

Comments on this entry are closed.

 • Betina C 20. september 2015, 19:33

  Jeg har taget beslutningen, at jeg IKKE vil låne i banken, for at holde min søns konfirmation til næste år. Det bliver hårdt, men der skal spares op til den, så der skal skæres ned på alle udgifter.

 • Tina 20. september 2015, 08:52

  Jeg syntes det er uoverskueligt det hele. Jeg skylder over 600000,- og mit hus er blevet revet ned af kommunen. Der er udlæg i og mine forældre hæfter osse for pantebrevene. Jeg har været til 3 forskellige gældsrådgivere til ingen nytte. Jeg betaler mine terminer og på lidt af “forbrugslånene”. Nu er jeg osse blevet sygemeldt og i den forbindelse valgte min vognmand at opsige mig. Så jeg har ik nogle planer og ved ik hvordan jeg nogensinde skal blive gældfri! Mvh og tak for en god side :)

  • Annalis 29. februar 2016, 23:40

   Du har en ting. Du har den frihed det er, at et problem er af en sådan karakter, at du ikke kan gøre noget ved det. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om det. Det er ikke så slemt, man kan bare ikke rigtigt eje noget, men det er heller ikke nogen god forretning at købe/sælge hus for tiden, så pyt med det. Men de exorbitant inflationsudviklende kreditorer kan heldigvis ikke røre dig, når du er erklæret insolvent af fogedretten, og fogedretten selv vil afvise sager til dig, når du er det. Så op med hovedet og benene ned og find en lejlighed eller lejehus at leve videre i.

 • Tim Pedersen 20. september 2015, 04:02

  Jeg vil aktivt fastlægge et beløb for madvarer for resten af året og derved minimere mine impulskøb, når jeg handler ind.
  Det kunne være sjovt at se om man faktisk føler, at man behøver at spare, når bare man handler lidt med omtanke.
  Budgettet er sat ned til 5000kr pr. Måned til 2 voksne og 1 barn på 4 år.

 • Tina D. Christiansen 19. september 2015, 22:11

  vi har skiftet bank, hyret PrivatRevision til at hjælpe os med at få det sidste på plads. Var 1,5 år fra at være gældsfrie, da det ramlede fordi min mand blev syg en periode. Havde betalt 340.000 kr af på 3 år. Så nu skal der findes den sidste endelige løsning der får os helt i mål for vi kan godt leve på en sten og overholde vores budget osv.

 • Karina 19. september 2015, 11:35

  Ingen overvejelser
  Gøre et lån færdig hver 3 måned
  Start 1 okt

 • Marianne Nielsen 14. september 2015, 21:57

  Jeg vil lige fortælle om min ene datter hun er kommet igennem sin gæld det var en hård omgang men vi havde mange snakke om det hele og jeg hjalp hende lidt men hun skal selv tage æren fordi hun i hele perioden levede på en sten imens men hendes søn lærte en del derved han er kun 6 år men han tænker som sin mor. Det startede med en uddannelse hun ikke kunne holde til og så fandt hun en anden men hun fik mange problemer med sin ryg og da havde hun så et fast job og det har hun haft lige siden så nu har tingene vendt sig for hende og hun er bare så sej så sej og jeg håber ikke hun kommer ud i sådanne problemer mere men jeg tror at det var sådan hun lærte det dengang jeg levede sammen med hendes fra som ikke burde have haft med vores økonomi at gøre så i dag er jeg glad for min kæreste som ligesom jeg godt kan have en bil i flere år og som ikke higer efter de dyre ting derfor blev han lidt overrasket da jeg valgte at han skulle have noget pænt nyt tøj til min fødselsdag. Forresten står de penge jeg havde sat til side til festen i banken endnu fordi jeg nåede at spare flere penge op.

 • Kirsten 13. september 2015, 21:42

  Ved jeg ikke kan gøre så meget ved min gæld, men er nu på 3.døgn af rygestop. Det er vel også at gøre noget. Det giver da en opsparing som bliver stor nok en dag.

 • Helle 13. september 2015, 14:54

  Jeg vil udfylde det budgetskema jeg har herfra – og overholde mit budget.

 • Susanne Lund 9. september 2015, 15:11

  Jeg vil gennemgå vores budget sammen med min mand og se om vi kan reducere de månedlige udgifter med 3-400 kr.

 • niels jørgen 9. september 2015, 13:08

  jeg er godt igang med et budgetskema ser hvad det viser ?