≡ Menu

Findforsikring

Hver tredje betaler for meget for sin forsikring. Med Findforsikring kan du undgå at blive en af dem.

Alt for mange gemmer forsikringspapirerne i skuffen og betaler regningen uden at sætte spørgsmålstegn ved prisen. Men virkeligheden er, at der kan være flere tusinde kroner at spare på din forsikring.

Hos findforsikring kan du indhente tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber – nemt, gratis og uforpligtende.

Findforsikring er en tilbudsportal, der hjælper dig med at spare penge på din forsikring uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen på hjemmesiden. Derefter vil du blive kontaktet af 3 forsikringsselskaber med tilbud, der passer til dine behov.

Du har rig mulighed for at rådføre dig med forsikringsselskabet, når de kontakter dig. På den måde sikrer du, at du også får den dækning, der passer til dig og din nuværende situation. I sidste ende er det op til dig at vælge det tilbud, der går hånd i hånd med dine behov og din pengepung.
Besøg Findforsikrings hjemmeside her

Berthel Lehmann, Budgethuset:

Findforsikring er en nem og gratis service, når du skal have en billig forsikring.

I stedet for at ringe rundt til utallige forsikringsselskaber, kan du indtaste dit behov én gang, hvorefter Findforsikring finder de 3 forsikringsselskaber, der bedst matcher dit behov.

Disse 3 forsikringsselskaber vil da kontakte dig med tilbud og du vælger det forsikringsselskab, du helst vil have, alt efter pris og dækning.

Jeg har besøgt personerne bag Findforsikring og kan garantere dig for, at produktet er designet til at du skal have den bedste og billigste forsikring. Ingen skjulte dagsordener.
Findforsikring favoriserer ikke nogle forsikringsselskaber!

Jeg kan derfor varmt anbefale Findforsikring, når du skal have tilbud på dine forsikringer. Husk at bruge Findforsikring mindst én gang om året, så du undgår at betale for meget til dine forsikringer.

Besøg Findforsikrings hjemmeside her