≡ Menu

Profil og formål

Budgethuset.dk er min personlige blog, hvor jeg skriver om, hvordan du kan blive gældfri og optimere din privatøkonomi.

Der stilles værktøjer og ”trin for trin” vejledninger til, hvordan du hurtigst og nemmest bliver gældfri. Målgruppen er dig, der har brug for hjælp til at få styr på din gæld.

Hvis du har brug for personlig gældsrådgivning, kan du kontakte Gældshuset, hvor jeg til dagligt arbejder med gældsrådgivning.

Book Berthel

Jeg holder foredrag, debatterer og skriver artikler om gæld og privatøkonomi.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du skrive til mig.

Berthel Lehmann

Berthel Lehmann

Jeg skriver min egen ærlige mening om tingene og lægger ikke fingre imellem og prøver at ”krydre” teksterne, så det ikke bliver for ”tørt”.

Du ved, økonomisnak kan være noget af det kedeligste, men også noget af det vigtigste i livet.

Jeg skriver artikler, vejledninger, laver skemaer og e-bøger. Langt det meste på websitet er gratis, men enkelte e-bøger, budgetværktøjer m.m. og andet koster lidt.

Budgethuset.dk er ”slipsefri zone”. Ærligt, uformelt og præcist. Sådan skal det være!

Der er meget fokus på ændring af vaner og forbrugsmønstre i forbindelse med afvikling af gæld, hvilket gør Budgethuset´s råd til ”noget der virker!”.

Jeg tør godt kalde mig ”specialist” inden for gældsrådgivning. Jeg har mange års erfaring med gældsrådgivning og privatøkonomi og har arbejdet som gældsrådgiver for Forbrugerrådet.

Sideløbende har jeg deltaget i kurser, læst en masse bøger og sparret med advokater, jurister, socialrådgivere og økonomer.

Personligt
Jeg har interesseret mig for gældsrådgivning og privatøkonomi i mange år.

Jeg har lært alt om gæld via erfaring fra virkelighedens verden og læst en masse tørre bøger og paragraffer.

Desuden lærer man ikke det vigtigste på div. økonomi uddannelser. Nemlig den menneskelige faktor. Privatøkonomi og gæld handler mest om motivation og ændring af vaner.

Jeg håber du kan bruge budgethuset.dk til at hjælpe dig.