≡ Menu

Afskedsbrev

Jeg har længe ville sige dette til dig, men har ikke turde.

afskedsbrev

Hvis du ikke allerede har skrevet et afskedsbrev, kan du få inspiration her

Jeg har ikke mod til at sige det til dig personligt, så derfor skriver jeg dette brev til dig.

Jeg er ked af at måtte sige det til dig, men kære gæld, jeg slår op.

Vi har levet sammen i mange år, men vores forhold gør mig ulykkelig og nu bliver jeg nødt til at stoppe det.

Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg aldrig rigtigt elsket dig. Min økonomi har til tider været dårlig og derfor har jeg nok bare udnyttet dig.

Jeg ved, at det sikkert gør ondt på dig at høre dette, men nu bliver jeg nødt til at lægge fisken på disken.

Jeg har også opdaget, at du har udnyttet mig i al den tid, jeg har kendt dig.

Du har ladet som om, at du har villet hjælpe mig, men jeg har luret, hvad dit reelle formål altid har været. Nemlig at tjene penge på mig.

Jeg kan huske, da jeg mødte dig for første gang. Det var nede i banken, hvor min bankrådgiver introducerede os. Vi blev lynhurtigt forelskede. Du og bankrådgiveren fortalte, at hvis vi bare fandt sammen, kunne jeg få mine ønsker opfyldt med det samme og blive lykkelig.


Det var en dejlig fornemmelse, men nu sidder jeg i saksen. Når jeg tænker tilbage, kunne jeg godt have forudset det. Men kærligheden gjorde blind og nu må jeg betale prisen.

Jeg ved godt, at du føler dig trådt på, men nu stopper festen. Du og bankrådgiveren vidste udmærket godt, hvad i startede den gang. I var kun ude på at tage så mange penge fra mig som muligt.

Det er ikke kærlighed.

Nu, hvor i har tjent en masse penge på mig, og jeg har fået problemer, er jeg lige pludselig ikke så interessant for jer. Hvor er kærligheden blevet af?
Jeg har svære økonomiske vandskeligheder nu, og den empati, venlighed og medfølelse, i havde for mig i starten er pludseligt væk.

Er det penge det handler om?

Skal man ikke hjælpe hinanden i både modgang og medgang? Det var det indtryk jeg fik, da jeg først mødte dig nede i banken hos min bankrådgiver.

Nu er i begge ligeglade. Som om, jeg ikke eksisterer mere.

Jeg har længe vidst at denne dag ville komme. Denne dag, hvor jeg ikke længere ville finde mig i det. Du skal ikke længere begrænse mit liv og min frihed.

Fra nu af vil jeg kæmpe for at komme fri at dine klør. Du holder mig fanget og jeg kan næsten ikke trække vejret. Når jeg vågner om morgenen har jeg ondt i maven og når jeg ligger i min seng om aftenen, er du den sidste jeg tænker på, inden jeg lukker øjnene.

Selv om du ikke er i min bevidsthed hele tiden, kan jeg mærke dig i inden i. Du ligger derinde og æder mig op indefra.
Du fylder for meget i mit liv, i min bevidsthed og min underbevidsthed, skat.
Nu vil jeg takke af for denne gang og komme videre i mit liv.

Om lidt går jeg ned i banken og fortæller min bankrådgiver, at hun aldrig mere skal introducere mig til sådanne nogle typer som dig.

Fordi jeg har luret, hvad i er ude på og nu skal det være slut!

Fra nu af vil jeg selv bestemme min fremtid og hvad mine penge skal gå til.
Du skal ikke længere stå ubemærket i baggrunden og langsomt, men sikkert tage penge ud af min lomme!

Jeg vil sprede sandheden og afsløre jeres formål for alle jeg kender, så ingen ender i en situation som min. Jeg vil fortælle det til min familie, mine børn, mine venner, bekendte og alle jeg møder på min vej.

Hvor ville jeg have ønsket, at nogle havde advaret mig for længe siden.

Jeg ved, at du vil hænge på mig noget tid endnu, men jeg garanterer dig for, at jeg vil bruge alle mine vågne timer og energi på at bekæmpe dig, indtil du er helt ude af mit liv.

Abonnér
Giv besked når

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
{ 0 comments… add one }