≡ Menu

Interview i DR P1 om gæld og fornuft

Hold da op en god oplevelse!

Budgethuset i Radioens P1 om gæld

Interview i Radioens P1 om gæld

Jeg blev kontaktet af Danmarks Radio for at blive interviewet om gæld og fornuft. Jeg takkede naturligvis ja og glædede mig meget til interviewet.

Jeg ankom til DR Byen i København. Hold da fest en kæmpe bygning!

Jeg stod i den kæmpe hall og ved siden af stod Medina. Jeg besluttede på et splitsekund at ville løbe Medina i møde med et kæmpe knus og sige tak for dejlig  musik.

Men jeg fortrød hutigt da jeg forstillede mig, Medina give mig en kæmpe lussing og dagen efter et stort billede af mig på forsiden af B.T. med teksten “Medina overfaldet af sindssyg mand”. Det fik hurtigt taget lysten fra mig og jeg måtte nøjes med at tænke.

[adrotate group=”31″]

 

Da jeg kom længere ind i receptionen, stod Bamses hus (fra “Bamse og Kylling”). Jo, den var god nok. Den skæve dør og indenfor stod Bamses enorme honningkrukke og kæmpe gummistøvler. Sjovt at se noget, jeg har set på i timevis som barn.

Nå, men jeg blev vist til et lydstudie, hvor jeg skulle interviewes af radioværten.

Jeg havde en super god snak med Mikkel Krause-Jensen, vært på radioprogrammet “Apropos” om gæld.

Udsendelsen blev sendt tirsdag den 28 november 2011 kl. 15:30.

Hvis du ikke hørte programmet, kan du høre det her.

Hvis du har lyst, kan du skrive din mening eller kommentar nedenfor vedr. udsendelsen.

Abonnér
Giv besked når

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
{ 0 comments… add one }