≡ Menu

Samle klatgæld i ét lån?

Samle klatgæld i ét lån?

Det lyder umiddelbart som en god idé at samle klatgæld til et samlet lån i din bank. På den måde betales alle de små lån ud og du betaler færre renter, da en banklån ofte er billigere i renter end lån fra finansieringsselskaber.

Som jeg har skrevet i mine tidligere artikler, er der alt for lidt fokus på vaner og forbrugsmønstre end på matematik.

Alle kan regne renterne sammen og finde den billigste rente. Sagen er bare den, at du ikke betaler en eneste krone af din gæld, men blot lægger den om.

Hvis du er havnet i en gældsfælde, er det absolut ikke en god løsning at samle klatgæld i ét lån. Det fjerner motivationen, hvilket er den vigtigste faktor i vejen til at blive gældfri.

Det vigtigste for at blive gældfri, er at holde motivationen oppe. Det vil sige at du løbende skal se resultater. Resultater skaber motivation og sikrer at du fortsætter med at betale al din gæld af.

[adrotate group=”31″]

 

Ved at bruge snebold metoden (se trin 2 af de 6 trin) lister du alle dine kreditorer med den mindste gældspost øverst på listen. Nu starter du med at betale den mindste kreditor først. Denne vil snart være væk og du har fjernet din første kreditor! Det samme gør du ved den næste gældspost.

Denne metode giver dig hurtige resultater, hvilket er det vigtigste for at holde motivationen oppe.

Ved at bruge denne metode betaler du måske lidt flere renter samlet set, men chancen for at du hurtigt bliver gældfri er mangedoblet!

Derfor skal du ikke samle al din gæld i banken, men betale dine kreditorer én for én og få dem elimineret hen ad vejen, så glem at samle dine lån!

Hvis du ikke kan overskue din gæld

Læs mere om personlig gældsrådgivning.

Abonnér
Giv besked når

2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments

Wow der er en som fik det forkerte ben ud af sengen i morges.

Hej .
Jeg vil høre om i kan anbefale nogle der kan hjælpe med at jeg godt vil ha samlet mine kredit kort lån et sted for at få overblik, og evt noget mere rådighedsbeløb.
Nicolai Sonne

{ 2 comments… add one }