≡ Menu

Test dig selv: Depression og Misbrug

Depression/ misbrug og gæld er en dårlig cocktail og reducerer chancerne for at komme af med gælden på den bedste måde.

Depression/ misbrug og gæld er en dårlig cocktail

Depression/ misbrug og gæld er en dårlig cocktail

Jeg er ikke læge og du kan ikke tage mine udsagn som faglige korrekte, men jeg har erfaring med gældsramte danskere, og vil dele min erfaring og mening om denne dårlige cocktail.

Til sidst i denne artikel, kan du teste dig selv online for depression og de mest almindelige misbrug:

  • Depression
  • Alkoholisme
  • Ludomani

Gæld kan være medvirkende årsag til depression og misbrug. Det kan i hvert fald være en ”trigger”, hvis man i forvejen er ”disponeret” for depression og misbrug.

Derfor er det nemt at forestille sig, at hvis man blot kommer af med gælden, forsvinder depression og misbrug af sig selv.
Derfor sættes kampen ind for at blive gældfri i stedet for at få behandling.

Problemet er desværre, at uden behandling bliver kampen mod gælden meget sværere, da du har en anden alvorlig ”kamp” at kæmpe samtidigt.

Det sidste man som gældsramt har brug for, er flere nederlag.

[adrotate group=”31″]

 

Min erfaring siger, at en stor del af gældsramte danskere lider af depression. Det er ikke blot en ”fornemmelse” jeg har. Det er kolde facts fra de danskere jeg har rådgivet!

Derfor bør du tage depression og misbrug meget alvorligt og sørge for at få behandling med det samme.

Udover at få det bedre psykisk, bliver din kamp mod gælden nemmere.

Der findes nogle online tests til depression og misbrug på nettet. Bemærk, at disse tests ikke resulterer i en diagnose og kan IKKE erstatte professionel hjælp.

Hvis dine resultater viser, at du er i ”farezonen”, vil jeg anbefale at du kontakter din læge med det samme! Det kan være første skridt i retning mod et bedre og gældfrit liv.

Depression
Goldberg's depression test

Alkohol test
CAGE alkohol test (Dansk MisbrugsBehandling)

Ludomani
Ludomani test (Center for Ludomani)

 

Abonnér
Giv besked når

1 Kommentér
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments

… ❤️” det skal nok gå ALT sammen”! … Forstår dine førlser!!! OG handlinger/ ” mangel på samme”!!! ( min elskede man gennem 37 år begik selvmord i august sidste år pga F….. Og stolthed … Vær evigt ÆRLIG overfor digselv!…efterlod mig i milliongæld på kontanthjælp på 30m3 efter et langt fantastiskt liv på ” 1. Kl”!) … Har været på vej med min elskede og får psysisk hjælp! DU kan hvis du vil!!! Livet er flosklet afgtigt : Andet end penge! DET er om noget sikkert!!!!! Knus , held og lykke ! Helle
3

{ 1 comment… add one }