≡ Menu

De eneste 140 ord du skal læse i dag

Succes handler om at tage action. At gøre noget.

Gør én ting nu!

Du kan læse og snakke så meget du vil, men der sker intet, medmindre du tager action. Derfor skriver jeg denne korte besked til dig!

Istedet for at læse mine artikler, vil jeg have dig til at gøre noget i stedet. Lige nu!

Gør noget for at opnå dine mål. Gør bare én lille ting, så du nærmer dig et mål du har. Noget for din økonomi eller andre mål i dit liv.

Jeg vil bede dig beslutte, hvad det skal være, inden du klikker væk fra denne side.

Jeg vil også bede dig skrive, hvad du har besluttet at gøre i kommentar feltet nedenfor. Så kan vi se, hvor meget vi alle kan nå i dag.

Lyder det ikke som en god idé?

Comments on this entry are closed.

 • Amalie Lillie Pedersen 1. april 2016, 02:29

  Jeg køber tøj brugt på fb. Det har jeg været meget glad for og så sparer man penge. Jeg vil godt bruge 2000 kr til mad —en person. Jeg bruger normalt 8—1000 kr og det holder aldrig. Men så er der heller ikke så meget mere til overs. Bor i et bofællesskab hvor ren husleje er 8800kr for en 2 værelses og så 1000kr i varme aconto så pengene er små.

 • Lene 22. oktober 2015, 16:37

  Jeg følger meget med på denne side, og jeg læser altid de artikler, der følger med nyhedsbrevet.

  Jeg vil starte med at få sorteret mine papirer, så jeg kan få et overblik over min gæld. Derefter vil jeg planlægge trin 2 :)

 • Finn Sørensen 27. september 2015, 11:39

  Hej rigtig godt jeg er i gang med at få ryddet op i min økonomi mit store problemer er jeg vil sælge mit hus Men kommer ud med en større gæld og det vil banken ikke godtage så lige nu låst fast . Hvad er banken ikke til for at hjælpe os ?
  Vh Finn

 • Birgit 26. september 2015, 18:19

  Jeg har købt ny bil. Lavet en tandlæge, Reno,hovsa konto hvor jeg sætter 500 kr ind hver mdr. Samt sparer op til julens glæder for 300 kr pr mdr i 11 mdr.
  Det er slut med at låne penge i banken, de er ikke til for at hjælpe mig tvært imod.
  Tak for mange super gode mail, jeg elsker dem og alle de gode råd ? Hilsen Birgit