≡ Menu

Drop ferierejsen og hold “Stay-cation”

Uha…

At holde ferie er vigtigt

At holde ferie er vigtigt

Endelig nærmer ferien sig og du føler dig ”fortjent” til endelig at stikke af fra den kedelige hverdag. Ned til godt vejr og eventyr.

Bare tanken kan gøre dig i godt humør. Glemme alt om ham, den irriterende chef på arbejdet. Bare det at slippe for turen på arbejde i bilen eller bussen. Bare væk fra alle de sædvanlige rutiner.

For de fleste er ferien noget at glæde sig til og du er sikkert vandt til at rejse sydpå for at slappe af, ligge på stranden, spise god mad og alt, hvad der hører til.

Hvis du ikke er til vand og strand, glæder du dig måske til vandreture i Kroatien eller en tur i en bjerghytte.

Bør jeg rejse på ferie?

Så kommer det irriterende spørgsmål:
Bør jeg rejse på ferie, når jeg har gæld?
Burde jeg ikke droppe ferierejsen og betale af på min gæld i stedet?

Damn, jeg er irriterende, ikke?

Du har kæmpet for at blive gældfri. Levet sparsommeligt og betalt så meget af på din gæld som overhovedet muligt med snebold metoden. Hvorfor kan du så ikke bare bruge nogle få tusinde kroner på en ferierejse?

Bare for en gangs skyld for at få en pause?

Sandheden om ferierejser:
Ferierejser er en ”luksus” og IKKE en nødvendighed.

De fleste mennesker med gæld, har levet livet som en ”ferie” alt for længe. De fleste er netop faldet i, fordi de føler, at de ”fortjener” noget.

Det er netop denne måde at tænke på, der er forkert og grunden til, at du har gæld!

Du har arbejdet hårdt og sparet i lang tid. Virkeligt ofret dig. Og det er netop det, der giver pote i det lange løb. Husk nu, at jo mere du sparer og undgår unødvendige udgifter, jo før bliver du gældfri!

Det er jo målet. At blive gældfri hurtigst muligt!

Hold ”Stay-cation” i stedet

Har du hørt om udtrykket ”stay-cation”? Det er en måde at holde ferie på, mens du bor derhjemme og glemmer alt om dagligdags rutiner og arbejde.
Du og din familie er turister i jeres egen område og tilbringer kvalitetstid sammen.

Hold "Stay-cation"

Hold “Stay-cation”

Der findes garanteret en masse at se i jeres område, og planen er at planlægge dagene sammen på forhånd, så i oplever en masse spændende sammen.

Husk, at alle i familien skal være med til at bidrage med ideer, så alle er inddraget og føler sig en del af den nye måde at holde ferie på.

Det kan være lige fra at tage grillen med i parken til en tur på stranden eller arrangere en grillfest hjemme i haven med nogle venner.

Man kan tage på loppemarked, museer. Besøge den lokale bådbygger. Tage til den nærmeste storby. Hvad med en hel dag i kano med familien?

Planlæg din egen ”OL konkurrence” med begivenheder, der passer med børnenes alder osv.

Der findes en masse muligheder og det er bare om at komme i gang med at planlægge.

Et tip til inspiration kunne være at få tilsendt brochurer fra det nærmeste turistkontor og se, hvilke muligheder der findes i jeres område. Google er også en oplagt mulighed for at finde ideer til jeres ”Stay-cation”.

Begynd at planlægge din ferie allerede nu og fortsæt med at kæmpe for at blive gældfri!

Skriv din mening eller andre forslag nedenfor

Abonnér
Giv besked når

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
{ 0 comments… add one }