≡ Menu

Tjen flere penge

I stedet for at sidde passivt i sofaen efter arbejde, kan du øge din indkomst og afvikle din gæld hurtigere. Få et fritidsjob eller start som selvstændig.

Ekstra job

Der findes mange muligheder for at arbejde om aftenen, i weekenden og i ferien.
Du behøver ikke at være uddannet eller have erfaring.

En mulighed er taxakørsel. Der kan du selv vælge, hvornår og hvor meget du vil køre og dermed tjene. Det er nemt at få vagter, særligt om aftenen, weekenden og i ferier. Andre muligheder er rengøring, butiksassistent på den lokale benzinstation, servering/ bartender på en restaurant eller café.

Hvis du er glad for hunde, så tilbyd at passe og gå ture med hunde i dit lokalområde.
Hvis du er god til mennesker kan du tilbyde pasning af børn, hjemmeservice, indkøb af dagligvarer for ældre, tøjvask, handicap-hjælper eller lignende services.
Hvis du er frisk om morgenen, kan du omdele aviser og samtidigt få god motion!
Du kan søge fritidsjob på forskellige websites. F.eks. Jobindex.dk.

Selvstændig

Alle har evner indenfor bestemte områder. Hvis du er god til tal, kan du starte med at tilbyde bogføring til mindre virksomheder, hjælpe private med selvangivelsen eller tilbyde budgetlægning til familier.

Besøg amino.dk, som er et samlingssted for selvstændige. Der kan du få idéer og sparre med andre selvstændige.
Hvis du har kone/ mand og børn, kan du tilbyde services fra et website, så dit ekstrajob ikke tager for meget tid fra familien.

Vær kreativ og få gode idéer

Lav en brainstorm og skriv de ting ned, du er god til eller interesserer dig for. Et godt eksempel er manden bag “afmeldkirkeskat.dk“. Man indbetaler et mindre beløb til hans konto og så ordner han alt det praktiske vedr. udmeldelse af folkekirken. Det er da genialt!

Det handler om at være opfindsom!

I USA har en studerende fundet på den idé, at sætte et webcam op i hans lejlighed. Firmaer betaler ham for at have en T-shirt på med deres logo som han så går rundt med i hans lejlighed. Idéen er så langt ude, at det har fået en masse medieomtale i hele verden, hvilket øger hans besøgstal eksplosivt.

Brainstorming

Brainstorm er en rigtig god metode til at få idéer på. Søg på Google under f.eks. “Mindmapping tools”.

God fornøjelse!

Abonnér
Giv besked når

4 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments

Der er ikke noget papirarbejde ved at melde dig ud af folkekirken- skriv en mail til din lokale præst kordegn oplys dit cprnr og sig at du vil meldes ud. Bum færdig.
Super smart af ham, at tjene penge på den måde.

God side til inspiration
Men lige ”taxakørsel” er ikke oplagt som ekstrajob, medmindre man har det påkrævede erhvervskørekort i forvejen. Det tager godt en måned på fuld tid at erhverve dette, og det er langtfra gratis.

Hej T. Jensen

Jeg vil bare lige sige at du kan erhverve taxakørtekort på 2 uger, du kan gøre det hele hjemmefra deltid, på nær de få kørelektioner og gå til prøve på det.
Pris 2500kr og op.

Hej Rasmus
Tak for tippet!

{ 4 comments… add one }